Article:

Un article que parla de Sopa d'Estrelles

09-02-2006 Joan Anton Abellan

A continuaciˇ reprodueixo l’article titulat A la radio que la revista digital Nostranau, en el seu n˙mero 6, publica i que estÓ dedicat al nostre programa de radio i extensivament a la nostra associaciˇ.

El passat 24 de novembre aquesta publicaciˇ va tenir l’oportunitat de participar, amb el seu director, Diego Sola, al programa radiof˛nic d’astronomia Sopa d’estrelles, realitzat a RÓdio Banyoles (107,3 de l.FM del Pla de l’Estany) per a la secciˇ astron˛mica del Centre Excursionista de Banyoles. La radiodifusiˇ esdevÚ, com va poder comprovar la Revista Nostra Nau, una eficaš eina de divulgaciˇ astron˛mica on la paraula pren el relleu a les lletres i exposa en tota la seva genialitat aquesta ciŔncia. Els mitjans de comunicaciˇ audiovisuals, com sˇn la rÓdio i la televisiˇ, han de ser els postres principals aliats en la tasca de fer un ampli ress˛ d’aquells aspectes mÚs atractius, per˛ tambÚ aquells mÚs desconeguts, de la ciŔncia astron˛mica.
Sˇn projectes com els del Centre Excursionista de Banyoles els que contribueixen a aconseguir els objectius de la divulgaciˇ.
GrÓcies.


Si voleu llegir la revista complerta: Revista Nostranau