Article:

ASSEMBLEA GENERAL ORDINĀRIA DE SOCIS D'ASTROBANYOLES

18-10-2017

El passat dissabte 14 d'octubre de 2017, es va celebrar al Museu Darder l'assemblea general ordināria de socis.
Hi van assistir dotze socis presencials, i vuit socis que es van excusar delegant el vot al secretari.
A l'assemblea es van aprovar les actes anteriors, tant la general ordināria del 2016 com l'extraordināria que confirmava el canvi de junta.
Llavors es va fer un repās de les activitats realitzades durant el curs anterior: 7 xerrades a escoles, 9 tardes de cičncia, 3 altres xerrades fetes i 4 de rebudes, 2 sopars G-Astronōmics, una caminada, 31 programes de rādio i col•laboracions amb la Biblioteca Pública, el Centre Excursionista de Banyoles i el Centre d'Estudis.
La tresorera va presentar els comptes corresponents al curs acabat, i l'assemblea els va aprovar.
Posteriorment, es van presentar les noves activitats per al curs vinent, les quals s'aniran informant a la web. Cal destacar que el proper 17 de marį tindrā lloc un Taller d'Astronomia amb carācter inicial per a tots aquells interessats a entrar dins l'apassionant mķn astronōmic.
Finalment, es va aprovar el pressupost pel curs 2017-2018.
Durant el torn de preguntes, va destacar la preocupaciķ per fer arribar de manera efectiva l'interčs per l'astronomia i per la cičncia en general al públic (ja sigui amb la col•laboraciķ dels pares dels nostres infants i adolescents, amb material didāctic a la web...).